ʻaoʻao_banner

nūhou

Me ka pono o 460 miliona poʻe hoʻoponopono hou, ʻo nā mea kōkua hoʻoponopono ke kū nei i kahi mākeke moana uliuli nui

Me ke komo ʻana i ke au o ka ulu ʻana o ka heluna kanaka maikaʻi ʻole, ua ʻoi aku ka nui o ka pilikia o ka ʻelemakule. Hiki i nā robots ke hoʻololi i nā hana a nā mea lapaʻau hoʻoponopono

Hoʻokumu ʻia nā lopako hoʻoponopono hou i ka lua ma ka māhele mākeke o nā lopako lapaʻau, ʻelua wale nō i nā robots ʻokiʻoki, a he mau ʻenehana lapaʻau hoʻoponopono kiʻekiʻe i kūkulu ʻia i nā makahiki i hala.

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā robots rehabilitation i ʻelua ʻano: kōkua a me ka therapeutic.I waena o lākou, kōkua hoʻoponopono lopako ua nui hoʻohana 'ia e kōkua maʻi, ka poe kahiko, a me ke kino kanaka maikaʻi hoʻololi i kela la i keia ola a me ka hana, a hapa compensate no ko lakou nawaliwali hana, oiai therapeutic hoʻoponopono lopako he Mainly e hoihoi i kekahi mau hana o ka mea maʻi.

Ma ka hoʻoholo ʻana mai nā hopena lapaʻau o kēia manawa, hiki i nā robots hoʻoponopono ke hoʻohaʻahaʻa piha i ka hana o nā mea hoʻomaʻamaʻa hoʻoponopono a hoʻomaikaʻi i ka pono o ka mālama ʻana a me ka pololei.Ke hilinaʻi nei i nā ʻenehana akamai, hiki i nā robots hoʻoponopono ke hoʻoikaika i ke komo ʻana o nā maʻi, loiloi i ka ikaika, ka manawa a me ka hopena o ka hoʻomaʻamaʻa hoʻomaʻamaʻa hoʻomaʻamaʻa ʻana, a hana i ka mālama hoʻoponopono hou ʻana i ʻoi aku ka systematic a me ka standardized.

Ma Kina, ʻo ka "Robot +" Application Action Implementation Plan i hoʻopuka ʻia e nā keʻena 17 me ka Ministry of Industry a me ka ʻIke ʻIke ʻIke pololei i kuhikuhi ʻia he mea pono e hoʻolalelale i ka noi ʻana o nā robots i nā kahua o ke olakino olakino a me ka mālama makua, a hoʻoikaika ikaika. ka hōʻoia noi ʻana o nā robots mālama ʻelemakule i nā hiʻohiʻona lawelawe mālama makua.Ma ka manawa like, hoʻoikaika ia i nā kumu hoʻokolohua kūpono i ke kahua o ka mālama ʻana i ka poʻe kahiko e hoʻohana i nā noi robot ma ke ʻano he mea nui o nā hōʻike hoʻokolohua, a me ka hoʻomohala ʻana a me ka hoʻolaha ʻana i ka ʻenehana e kōkua i ka poʻe ʻelemakule, nā ʻenehana hou, nā huahana hou a me nā hiʻohiʻona hou.E noiʻi a hoʻokumu i nā kūlana a me nā kikoʻī no ka hoʻohana ʻana i nā robotics e kōkua i ka poʻe ʻelemakule a me ka poʻe kīnā, e hoʻoikaika i ka hoʻohui ʻana o nā robots i nā hiʻohiʻona like ʻole a me nā wahi koʻikoʻi o nā lawelawe mālama makua, a hoʻomaikaʻi i ke kiʻekiʻe o ka naʻauao i nā lawelawe mālama makua.

Ke hoʻohālikelike ʻia me nā ʻāina i kūkulu ʻia ma ke komohana, ua hoʻomaka ʻia ka ʻoihana hoʻōla hou o Kina, a ua piʻi mālie ʻo ia mai ka makahiki 2017. Ma hope o ʻelima mau makahiki o ka hoʻomohala ʻana, ua hoʻohana nui ʻia nā lopako hoʻoponopono o koʻu ʻāina i nā kahu hānai, prosthetics a me ka mālama hou ʻana.Hōʻike ka ʻikepili ua hiki i ka 57.5% ka nui o ka ulu ʻana o ka makahiki o koʻu ʻāina i ka 57.5% i nā makahiki ʻelima i hala.

I ka wā lōʻihi, he mea koʻikoʻi nā robots rehabilitation e hoʻopiha pono i ke āpau ma waena o ka hāʻawi ʻana a me ke koi o nā kauka a me nā maʻi a hoʻolaha nui i ka hoʻonui ʻana i nā kikohoʻe o ka ʻoihana hoʻoponopono olakino.Ke hoʻomau nei ka piʻi ʻana o ka poʻe ʻelemakule o koʻu ʻāina a piʻi ka nui o nā maʻi me nā maʻi maʻi i kēlā me kēia makahiki, ʻo ke koi nui no nā lawelawe lapaʻau hoʻolaʻa a me nā mea lapaʻau hoʻolalelale e hāpai nei i ka hoʻomohala wikiwiki ʻana o ka ʻoihana robot rehabilitation kūloko.

Ma lalo o ka catalysis o nā pono hoʻoponopono hou a me nā kulekele, e kālele nui ka ʻoihana robot i ka noi mākeke, hoʻolalelale i ka noi nui, a hoʻolauna i kahi manawa o ka hoʻomohala wikiwiki.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-07-2023