ʻaoʻao_banner

nūhou

Hoʻoulu a ulu ʻo Shenzhen ZUOWEI

ʻO Zuowei Tech.Mea kōkua kahu hānai

Ma Dekemaba 30, ka 2023 Bay Area Science and Technology Festival, ka 6th Shenzhen-Hong Kong-Macao Science and Technology Innovation Conference a me ka 2023 Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area Science and Technology Innovation List a ua hoʻokuʻu ʻia ka Science and Technology. He lanakila piha ka Innovation Star Awarding Event.Ua koho maikaʻi ʻia ʻo Shenzhen ma ke ʻano he hui ʻenehana ma 2023 List of TOP100 innovative and cutting-edge science and technology in Shenzhen, Hong Kong and Macao.

Ua hoʻomaka ʻia ka hana koho Shenzhen-Hong Kong-Macao Science and Technology Innovation List e ka Shenzhen Internet Entrepreneurship and Innovation Service Promotion Association.Ma lalo o ke alakaʻi ʻana a ka Shenzhen Science and Technology Association a me ka Shenzhen-Hong Kong-Macao Science and Technology Alliance, ua mālama ʻia ka Shenzhen-Hong Kong-Macao Science and Technology Innovation Conference i kēlā me kēia makahiki me nā hui mana kūpono ma Shenzhen, Hong Kong a Makao.Ua mālama maikaʻi ʻia ka hanana koho no ka Top 100 Scientific and Technological Innovation Companies no ʻelima mau manawa mai ka makahiki 2018. Ke manaʻo nei kēia hanana koho e hoʻomaikaʻi i nā hui i hana i nā hoʻokō koʻikoʻi ma ke kahua o ka ʻepekema a me ka ʻenehana hou a hāpai i ka hoʻomohala ʻana o ka Guangdong- Hong Kong-Macao Greater Bay Area.I kēia manawa, ua hoʻopilikia kēia hana koho i nā ʻumi kaukani o nā ʻoihana ʻenehana, ua noi maikaʻi nā kaukani o nā hui, a ʻoi aku ma mua o 500 mau hui i hoʻokomo ʻia i ka papa inoa.

Mai kona hoʻokumu ʻana, ua kālele ʻo Shenzhen i ka mālama naʻauao o nā poʻe ʻelemakule maʻi ma ke ʻano he ʻoihana ʻenehana.Hāʻawi ia i kahi laulā o nā lako mālama naʻauao a me nā kahua mālama naʻauao e pili ana i nā pono mālama ʻeono o nā poʻe ʻelemākule kīnā, e like me ka hoʻoheheʻe ʻana, ka ʻauʻau ʻana, ka ʻai ʻana, ke komo ʻana a me ka puka ʻana mai kahi moe, ka hele wāwae a me ka ʻaʻahu.Ua hoʻomohala a hoʻolālā mākou i kahi ʻano o nā lako mālama akamai e like me nā robots mālama defecation akamai, nā mīkini ʻauʻau lawe lima, nā robots hele wāwae akamai, nā lopako hele akamai, nā mea hoʻokiʻekiʻe multi-function, nā diapers alarm smart, etc.ohana.

ʻO kēia koho i loko o ka 2023 Shenzhen-Hong Kong-Macao Science and Technology Innovation Top 100 Emerging Enterprises ʻaʻole wale ka ʻike ʻia mai nā ʻano āpau o ke ola o ka hana waiwai ʻenehana a Shenzhen a me nā mana hou i ke kahua o ka mālama akamai, akā he mahalo pū kekahi i ka ʻenehana Shenzhen. a me nā hiʻohiʻona hou.

I ka wā e hiki mai ana, e hāʻawi ʻo Shenzhen, ma ke ʻano he ʻepekema a me ka ʻenehana ʻenehana, e hāʻawi i ka pāʻani piha i kāna kuleana ma ke ʻano he benchmark ma waena o ka "Top 100 Shenzhen-Hong Kong-Macao Science and Technology Innovation Enterprises", kākoʻo i ke kūkulu ʻana i kahi ʻepekema a me ka ʻenehana hou. kikowaena ma ka Bay Area me nā hana kūpono, e hoʻomau i ka hoʻoikaika ʻana i ka ʻepekema a me ka ʻenehana a me ka hoʻololi ʻana a me ka hoʻololi ʻana o nā hoʻokō, a hoʻoikaika i ka hoʻomohala kiʻekiʻe o ka ʻoihana kahu hānai naʻauao.Hāʻawi i ka naʻauao a me ka ikaika e hāpai i ka hoʻomohala olakino o nā ʻoihana hoʻolālā hoʻolālā aupuni.


Ka manawa hoʻouna: Jan-09-2024